:: tinGgal jEjaK yer, JgN luper ::

............................................................tinGgalkn jEjaK yer, JgN luper...........................................................

W-DAY

Daisypath Anniversary tickers

:: Melawat Sayer ::

blogspot counter

Sunday, February 12, 2012

DIY -- Bunga Pahar

Salam dear...

semakin hari, hati semakin berdebar... cik tie semakin bz ngn keje kat kilang, at d same time tgh blaja ph0t0sh0p dari at0kk@apis gambalawa.c0m, n pluss lg dgn preparati0n wedding... byknye keje... berderet2 plak rs nye... mak cik tie pun da bising2, preparati0n mcm ciput je... so, malam ni nekad na settlekan bunga pahar@bunga telur...

cik tie dari dulu suka sgt la dgn bunga tisu carnati0n.. bile tgk je, aishhh~ jat0h chenta terus... mcm gbr kt bawah ni...



source: incik g00gle~

c0mey je kan tgk.. geram je.. so decide na buat bunga tisu ni sbg bunga pahar... jom tgk hasil tgn kayu cik tie... 

paper crepe in action..
and the result is..
..
..

santek x??

ini hasil untuk 2hari.. cik tie dpt dlm 100++, xkire betul2... so, sekarang dlm pr0ses na letak reben ngn net.. mcm taman bunga pulak atas meja ni... agak2 bile la cik tie na abes letak reben ngn net ni... chaiy0k2... terima kasih pd c0usin cik tie, kak l0ng & kak ngah, mak & kakak ipar cik tie, t0l0ng kembangkan bunga2 berkenaan.. cik tie lipat2, gunting2 & betul2 kan setelah siap.. na siapkan cepat... xtahan dah ngadap... wish me luck~! 

yang ni da siap letak net & reben.. alahai~ satu pahar pun belum penuh lagi..
cik tie.. sila jadi rajin (bg semangat untuk diri sendiri~ ngee)

tutorial untuk bunga tisu ni, b0le tgk dekat mashacikkin & Kina.. dan b2b lain pun ade buat bunga tisu ni... cik tie xsave pulak link nye... so, kalo berminat... selamat mencuba~!!

p/s: dah ngnt0k...

3 kata-kata~~:

mrs irmidrza to be said...

sayang cantik!!! miza suke!!! buatkan tuk miza gak..huhu..

cik tie@ibtisam said...

ye ke cantek miza? tq ea... nak cik tie buat kan?? hehe.. cik tie tgn kayu la dear.. ni try2 je...

choclairissa @ intan marliana said...

Santekkkk..bunga carnayion mmg cantek n awak buat pun cantek :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...